Toate produsele din topul vanzarilor

REDUCTIE BAZIN IBC 4'' FI X 2'' FE

Rating 
49,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

O reducție bazin IBC (Intermediate Bulk Container) cu o ieșire de 98 mm (4 inch) FI (filet interior) și 55 mm (2 inch) FE (filet exterior) este proiectată pentru a conecta un furtun cu un diametru specific la un rezervor IBC.
Verificați dacă rezervorul IBC este proiectat să accepte o reducție cu specificațiile menționate (98 mm FI și 55 mm FE). Asigurați-vă că rezervorul este curat și pregătit pentru utilizare.
Înșurubați partea cu filet exterior (60 mm) a reducției în filetul interior corespunzător de pe rezervorul IBC. Strângeți bine, dar evitați a strânge excesiv pentru a preveni deteriorarea filetului sau etanșării.
Conectați capătul furtunului cu filet interior de 102 mm (4 inch) pe partea opusă a reducției. Din nou, asigurați-vă că furtunul este conectat ferm, dar nu excesiv, pentru a evita deteriorarea filetului sau etanșării.
După ce ați conectat reducția și furtunul, verificați etanșeitatea întregului sistem. Deschideți lent supapa de pe rezervor pentru a permite lichidului să curgă și verificați dacă există scurgeri la locurile de conectare. Dacă observați scurgeri, strângeți mai bine sau înlocuiți etanșările, dacă este necesar.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 98 mm
Detalii ale produsului
Recenzii

Scrie-ti recenzia

REDUCTIE BAZIN IBC 4'' FI X 2'' FE

REDUCTIE BAZIN IBC 4'' FI X 2'' FE

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook