Toate produsele din topul vanzarilor

ROBINET REDUS PENTRU TUB Ø20 X Ø16 MM, TURCIA, POELSAN

Rating 
5,50 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Robinet redus Ø20 x Ø16 este proiectat pentru a permite controlul și reglarea fluxului de apă într-un sistem de conducte. Robinetul nu se conecteaza în coloana principală ci pe traseul tubului de picurare. În situatia în care există o pantă se închide robinetul pentru a evita băltirea spre capetele rândurilor. 

Metode de instalare: 

Verificarea componentelor: Asigură-te că ai robinetul redus, tuburile corespunzătoare cu diametrul de Ø20 mm și Ø16 mm și orice alte accesorii necesare. Montarea tuburilor: Conectează tubul cu diametrul de Ø20 mm la intrarea robinetului și tubul cu diametrul de Ø16 mm la ieșirea acestuia. Asigură-te că tuburile sunt bine fixate și că nu există scurgeri.

Instalarea în sistem: Integrează robinetul redus în sistemul de conducte, asigurându-te că este poziționat în locul corespunzător pentru controlul fluxului de apă. Reglarea fluxului: Utilizează maneta sau mecanismul de control al robinetului pentru a regla fluxul de apă prin conducte. Deschide sau închide robinetul pentru a ajusta debitul conform necesităților tale. Testarea și verificarea: Deschide și închide robinetul pentru a testa funcționarea acestuia. Verifică dacă există scurgeri sau probleme de etanșeitate. Specificații:*Diametru de trecere a apei de 8 mm;

*Este produs din polipropilenă de calitate înaltă și prezintă rezistență la impact;

*Asigură un control ușor de pornire-oprire în sistemul de irigații;

*Previne formarea de alge și bacterii datorită structurii rezistente la UV (raze ultraviolete);

*Inelele O sunt realizate din cauciuc și asigură etanșeitate sub presiune înaltă;

*Are o suprafață interioară omogenă și neporoasă;

*Nu conține compuși nocivi care ar putea schimba gustul sau mirosul apei. Zone de instalare: Irigații agricole; Sisteme de peisagistică; Sere.  POELSANeste o companie turcă importantă care produce fitinguri de compresiune destinate țevilor din polietilenă și  sistemele de irigare prin picurare din țevi de polietilenă de densitate înaltă. Toată gama de produse POELSAN poate fi utilizată în construcția sistemelor de alimentare cu apă potabilă în așezările umane, în clădiri rezidențiale și publice, în implementarea sistemelor de irigare în agricultură, în sistemele de irigare prin picurare în sere,  în construcția sistemelor de irigare a parcurilor, grădinilor de iarnă și în construcția bazinelor.

Detalii ale produsului
Recenzii

Scrie-ti recenzia

ROBINET REDUS PENTRU TUB Ø20 X Ø16 MM, TURCIA, POELSAN

ROBINET REDUS PENTRU TUB Ø20 X Ø16 MM, TURCIA, POELSAN

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook