Toate produsele din topul vanzarilor

FERTILIZATOR ORGANIC ROYAL EVOCAL, 1L

Rating 
55,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

ROYAL EVOCAL este un fertilizator lichid care conține calciu activat printr-un complex natural special. Acțiunea complexului activator îmbunătățește asimilarea calciului la nivelul rădăcinii și promovează translocarea sa într-un mod acropetal și de la frunze la fructe. Precursorii naturali prezenți în complex induc emisia de noi fire de rădăcină.

Un sistem de rădăcină eficient și dezvoltat complet poate explora o porțiune mai mare de sol în căutarea nutrienților.
Mai mult, capacitatea îmbunătățită de absorbție și translocare a apei și a nutrienților în soluția care circulă în sol reduce în mod considerabil stresurile abiotice legate de temperaturile ridicate și deficitele de apă. Acumularea de calciu la nivelul fructului împiedică declanșarea fiziopatologilor datorită lipsei de calciu, precum miezul amar, putrezirea apicală a tomatei și a ardeiului gras (putrezirea capătului înflorit), arderea capătului salatei verzi și uscarea rahisului la strugurii de vin.

ROYAL EVOCAL este compatibil cu majoritatea ierbicidelor și pesticidelor utilizate în agricultură, cu excepția produselor care conțin sulf și fosfor. Pentru culturile sensibile, faceți un test preliminar pe câteva plante înainte de a aplica pe scară largă.

POMI FRUCTIFERI ȘI STRUGURI 20 l/ha În timpul maturării fructului și creșterii fructului (2 - 3 aplicări pe ciclu de cultură)
HORTICULTURĂ ÎN CÂMPURI DESCHISE ȘI CULTURI INDUSTRIALE 10 - 20 l/ha După prima înflorire (3-4 aplicări pe durata ciclului de cultură)
Detalii ale produsului
Recenzii

Scrie-ti recenzia

FERTILIZATOR ORGANIC ROYAL EVOCAL, 1L

FERTILIZATOR ORGANIC ROYAL EVOCAL, 1L

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook